ClujAzi

Fii informat!

Burse în valoare de 60.000 euro la EMBA-ul 100% britanic din Cluj-Napoca

Foto: Arhiva

S-a dat startul înscrierilor pentru bursele de studii la EMBA University of Hull, pentru a urma cursurile care încep în această toamnă. Ȋn valoare totală de 60.000 euro, cele 4 burse sunt acordate de University of Hull (Marea Britanie), SIF Moldova, Electrogrup, Banca Transilvania, Ziarul Financiar şi de Biziday. Pe lângă această campanie, este în plină desfăşurare etapa de înscriere şi de admitere la şcoala de business, toate detaliile fiind disponibile pe siteul EMBA (www.ubbee.ro).

Fiecare bursă, în valoare de 15.000 de euro, acoperă taxele pentru ambii ani de studiu. Ȋnscrierea pentru aceste burse se realizează online, pe site-ul Ziarul Financiar (în perioada 14 – 25 septembrie a.c.) şi Biziday (în perioada 16 – 29 septembrie a.c.), iar cerinţele sunt următoarele:

  • 3 ani de experienţă în management, după terminarea facultăţii;
  •   diplomă de licenţă, obţinută cu rezultate foarte bune;
  • cunoaşterea limbii engleze la nivel avansat;
  • Pentru persoanele care aplică prin Ziarul Financiar, cerinţa suplimentară este să aibă abonament pe 12 luni la ediţiile print ale ZF & Business Magazin.

EMBA dublu acreditat internaţional

EMBA University of Hull a fost lansat în Cluj-Napoca în februarie a.c. Cursurile sunt susţinute de profesori din Marea Britanie, de la University of Hull, iar diploma de absolvire este internaţională. Admiterea, curricula, predarea cursurilor şi examinările sunt după modelul britanic, similar şcolilor de business deschise de University of Hull în Hong Kong, Singapore, Bahrain şi Oman. Din prima generaţie de cursanţi ai EMBA University of Hull, din Cluj-Napoca, fac parte aproape 30 de persoane din top managementul şi middle managementul unor companii din domenii precum: financiar-bancar, energie, comerţ, inginerie, tehnologie, IT, resurse umane etc.

EMBA University of Hull este acreditat internaţional atât de AMBA (The Association of MBAs), cât şi de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business).

Universitatea Babeş-Bolyai Executive Education
• Universitatea Babeş-Bolyai Executive Education (UBB EE) este o asociaţie non-profit al cărui rol este gestionarea EMBA-ului 100% britanic, derulat în Cluj-Napoca. Preşedintele UBB EE este Prof.Univ.Dr.Vasile Puşcaş.

• University of Hull are aproape 90 de ani de tradiţie. Portofoliul său cuprinde 50 de specializări, printre care management, medicină, ştiinţe sociale şi umaniste, arte etc. Anual, peste 20.000 de studenţi urmează cursurile University of Hull.

• Universitatea Babeş-Bolyai: Înfiinţată în anul 1581, Universitatea Babeş-Bolyai este cea mai veche universitate din România cu o lungă tradiţie în educaţie, cercetare şi deservirea comunităţii locale. În prezent, UBB este cea mai mare universitate din ţară, având mai mult de 38.000 de studenţi înscrişi la nivel de licenţă, masterat şi doctorat, în 516 programe de studii în limba română, maghiară, germană, engleză, franceză. Universitatea a fost clasată între primele trei universităţi din România din punctul de vedere al calităţii programelor sale.

• Banca Transilvania este în top 3 trei cele mai mari bănci din România, în funcţie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de afaceri: corporate, IMM şi persoane fizice. Strategia băncii este susţinută de acţionari internaţionali, precum BERD şi IFC–Banca Mondială. BT are 550 de sedii şi 1,92 de milioane de clienţi. Media de vârstă a celor peste 6.000 de angajaţi ai băncii este de 35 de ani, iar peste 1.600 dintre aceştia sunt absolvenţi ai Universităţii Babeş-Bolyai.

• Electrogrup: O poveste antreprenorială de succes în ultimii 18 ani, Electrogrup este unul dintre jucătorii principali în construcţia de infrastructură din România, dezvoltând proiecte complexe în cadrul unor parteneriate de lungă durată cu companii internaţionale din telecomunicaţii, energie sau construcţii industriale. Grupul de companii din care face parte Electrogrup cuprinde în prezent 500 de profesionişti şi este implicat în finanţarea unor programe de dezvoltare sustenabilă în domeniul educaţiei.