O nouă alertă alimentară!

de clujazi

curcanVicepreședintele ANSVSA, Vladimir Mănăstireanu a anunțat miercuri, primirea unei notificări din Germania, cu privire la anumite cantități de carne de curcan care prezentau reziduuri de antibiotice, care ar fi ajuns în Germania de la o fermă românească.

Datele transmise din Germania, fac referire la o cantitate de piept de curcan cu reziduuri de antibiotic. Inspectorii sanitar-veterinari s-au mobilizat de îndată la ferma românească pentru a face cercetările necesare.

Dacă ancheta prezintă un răspuns pozitiv în legătură cu suspiciunea transmisă prin Sistemul Rapid de Alertă, toată cantitatea de carne va fi retrasă de pe piață.

Mănăstireanu a declarat că după ce inspectorii sanitar-veterinari vor lua probele necesare, acestea vor fi trimise la laborator pentru analize și în decursul a 4-7 zile se vor anunța rezultatele testelor și verificărilor efectuate.

 

You may also like

Adblock Detected

Vă rugăm să ne susțineți prin dezactivarea extensiei AdBlocker pentru siteul nostru în browserul dumneavoastră.