Noua majoritate de la Consiliul Judeţean Cluj, formată de USL, a început deja să înlocuiască din funcţii vechii directori ai Regiilor aflate în subordinea instituţiei, numind în locul lor alte persoane, pe criterii politice.
Primul director „urmărit” de USL a fost Mircea Avram (foto) – Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Privat Cluj) deşi dânsul şi-a depăşit criteriile de performanţă asumate la început de mandat.
În mandatul de 4 ani a directorului RAADPP nu au existat drumuri blocate de nămeţi în judeţul Cluj, s-a construit Cluj Arena cu o economie de 5 milioane de euro, a fost alcătuit proiectul de modernizare a peste 800 kilometri de drumuri judeţene, s-a atras pentru prima dată în 20 de ani, o farmacie pentru locuitorii cartierului Someşeni şi s-a modernizat infrastructura rutieră în zona Ic – Ponor.
Mircea Avram a fost înlocuit ieri din funcţia de director, înainte să îi expire mandatul, de către noul Consiliu de Administraţie, majoritar USL.
O a doua înlocuire se pregăteşte să intre în vigoare începând de astăzi. Este vorba despre directorul Mândru Brînduşa, de la Universt „T”.
Mândru Brînduşa a fost singura persoană care a reuşit deblocarea situaţiei juridice şi economice de la hotelul Univers „T”, şi a reuşit să pună unitatea de cazare în funcţiune, începând din anul 2011, obţinând profituri semnificative pentru bugetul judeţului Cluj.
Întrebat, astăzi, de către jurnalişti, care au fost criteriile care au stat la baza înlocuirii celor doi directori, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a putut să spună doar că respectivele decizii nu au fost luate de către dânsul, ci de către membrii Consiliilor de Administraţie.